Comboloan - räkna ut din månadskostnad för studielån

För dig som vill studera en utbildning som inte är berättigad till CSN finns det andra alternativ. Genom att göra en låneansökan hos Comboloan får du snabbt en överblick över olika långivares erbjudanden så att du kan hitta det lån med bäst ränta och villkor för dig. Räkna ut din månadskostnad här!

Comboloan - räkna ut din månadskostnad för studielån

För dig som vill studera en utbildning som inte är berättigad till CSN finns det andra alternativ. Genom att göra en låneansökan hos Comboloan får du snabbt en överblick över olika långivares erbjudanden så att du kan hitta det lån med bäst ränta och villkor för dig. Räkna ut din månadskostnad nedan!

Att studera är att investera i sig själv. För dig som blivande student är ekonomin en viktig fråga som kan verka krånglig att hitta rätt svar på. Väljer du vissa utbildningar kan du vara berättigad till CSN, medan andra utbildningar inte ger behörighet till finansiering via CSN. För dig som inte har rätt till CSN kan Comboloans tjänst vara ett bra alternativ.

Så här går det till

Genom att göra en låneansökan hos Comboloan får du snabbt en överblick över olika långivares erbjudanden så att du kan hitta det lån med bäst ränta och villkor för dig. Du behöver alltså bara göra en ansökan för att få fram flera långivares erbjudanden. Enkelt, snabbt och tryggt!




Annonser