Visa plugga-utomlands.se som: Mobil

New York English Academy

Plugga engelska på Manhattan

Professional English Language School - New York

Professional English Language School (ESL) ligger på Manhattan vid Fulton Center och Wall Street i New York. Här kan du studera engelska på olika nivåer, allt från att gå en kurs i affärsengelska till att läsa en förberedelsekurs på 4-8 veckor eller gå en längre och intensivare kurs i engelska upp till ett år.

Professional English Language School (ESL) är certifierad av The University of the State of New York Education Department och ACCET (Accrediting Council For Continuing Education & Training).

Plugga på ett modernt campus mitt på Manhattan

Skolans lokaler har ett unikt läge mitt på Manhattan. Interiören är modern, ljus och inbjudande. Samtliga klassrum har stora fönster med utsikt mot Manhattans skyline. Sevärdheter som Brooklyn Bridge, Wall Street, World Trade Center, Battery Park och South Street Seaport ligger på gångavstånd från skolan. Frihetsgudinnan står också ett stenkast från campusområdet.

Högutbildade och certifierade lärare

Alla lärare på fakulteten har en hög utbildning till professionell ESL instruktör. Samtliga lärare har engelska som modersmål och är certifierade av statens utbildningsverk i New York. Fakulteten har många års erfarenhet undervisning inom området i New York och runt om i världen. Många av våra lärare har TEFL certifikat samt avancerad vidareutbildning. Våra innovativa och engagerade lärare träffas varje vecka för att diskutera och utvärdera våra kurser, för att garanterar att varje elev får en ESL-utbildning som håller hög kvalité.

Undervisningen på skolan har fokus på kontinuerliga samtal och gruppdiskussioner. Studenter vid NYEA får öva sitt språk genom att prata i grupp och inför klassen - dessutom får du som elev prata engelska även på fritiden. Studenterna får en gång i veckan en utvärdering av sin utveckling som görs av handledare och lärare.


För mer information om New York English Academy , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - New York English Academy

Utbildning Ort
TESOL Program New York
TOEFL iBT Preparation Course New York
  • = Videopresentation finns

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med New York English Academy

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter till New York English Academy

New York English Academy


80 Maiden Ln
NY 10038 New York

Tel: 212-808-4754

www.newyork-english.edu